Netflix biedt een goedkoper abonnement aan

Netflix goedkoop
Goed nieuws voor mensen die Netflix ’te duur’ vinden. Het Amerikaanse bedrijf is namelijk begonnen met het aanbieden van een goedkoper abonnement. Het nadeel is wel dat je dan slechts op één scherm tegelijk kan kijken en dat je ook geen HD-kwaliteit hebt.

Voorlopig lijkt het erop dat dit nieuwe abonnement alleen beschikbaar is voor nieuwe klanten in de VS voor een bedrag van $6,99 per maand als alternatief voor het reguliere abonnement van $7,99 per maand. Een woordvoerder van Netflix laat weten:

“We always are testing new things and this is a test for a $6,99 single stream plan. Not all people will see this option and it may not be something we ever offer generally.”

Het is dus nog maar de vraag of deze optie op termijn ook aangeboden zal worden in Nederland/Europa. Als dat wel het geval is dan zal de prijs waarschijnlijk op €6,99 per maand komen te liggen. (via: adweek.com)

Netflix goedkoper abonnement

Nog geen reacties

  1. Wanneer 1 dollar (of euro) per maand voor jou het verschil maakt, dan heb je volgens mij veel grotere problemen om je zorgen over te maken dan je Netflix abonnement.

  2. Goed nieuws voor mensen die Netflix ‘te duur’ vinden. De wet in Nederland zorgt er namelijk voor dat je, voor eigen gebruik, onbeperkt series mag downloaden. Het voordeel is wel dat je dan op elk scherm tegelijk kan kijken en dat je ook HD-kwaliteit hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *