Netflix-concurrent Apple gratis voor iOS-gebruikers?

Apple
Dat zou nog eens goed nieuws zijn.

Of je moet heel veel vrije tijd hebben, maar over het algemeen is het lastig bijhouden hoeveel streamingdiensten er inmiddels wel niet zijn. Wij zijn inmiddels wel de tel kwijtgeraakt. Met alle betaalde diensten van tegenwoordig kun je een half maandsalaris uitgeven aan kosten. Netflix, Spotify, Amazon, Hulu en ga zo maar door.

Apple werkt aan eigen Netflix-concurrent. Gaan we dan nog meer betalen? De kans bestaat dat het techbedrijf uit Cupertino het anders gaat aanpakken. Volgens een gerucht van CNBC overweegt Apple de nieuwe streamingdienst gratis aan te bieden aan klanten met een iOS-apparaat. Het doet een beetje denken aan de keynotes van vroeger, die je enkel vanaf een iOS-apparaat of via Safari live kon bekijken.

Met deze strategie zou de verleiding groter kunnen zijn om een iOS-apparaat te kopen. Of het hier om permanente of een tijdelijke actie van Apple gaat is niet duidelijk. Officieel is hier namelijk nog niets over bekend. Apple heeft een miljard dollar uitgestoken voor de productie van eigen materiaal. Met de eigen streamingdienst wil het merk voornamelijk focussen op familie-vriendelijke content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *