Netflix deelt opmerkelijke video op YouTube

Netflix deelt opmerkelijke video op YouTube
Fans van 12 uur durende video’s komen aan hun trekken.

Het derde seizoen van Stranger Things introduceerde enkele nieuwe karakters die bij iedereen wel in de smaak viel. Nou ja, voor een groot gedeelte dan. Het personage Erica konden sommigen niet uitstaan. Het derde seizoen ligt achter ons, maar geregeld brengt Netflix dit seizoen van Stranger Things onder de aandacht op YouTube. Op het kanaal van de Amerikaanse streamingdienst deelt het bedrijf zo nu en dan een moment uit de reeks.

Inmiddels is dat YouTube-kanaal tot een soort meme geworden, want de content die ze delen is op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. De laatste upload is een Dr. Alexei (gespeeld door Alec Utgoff) die een slokje neemt van een Slurpee met een rietje. Een bekende scène uit Stranger Things seizoen drie. Netflix leek het een goed idee om er een loop van te maken.

En zo geschiedde. Nu staat op Youtube een slurpende Alexei die 12 uur geniet van een Slurpee. Het slaat nergens maar op, maar het internet reageert tevreden. De video heeft 33.000 duimpjes omhoog en is inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken. Ook kijken naar een slurpende Alexei? Je kunt de video hieronder bekijken.

[gv data=”rVP7IVk0btY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *