Netflix en artiest John Legend werken aan een serie

Netflix
Muzikaal!

De Amerikaanse streamingdienst heeft de handen ineen geslagen met muzikant John Legend. De twee partijen gaan samen een muziekshow naar Netflix brengen. Om wat specifieker te zijn: het betreft een talentenshow. Een soort Idols, of X-Factor of Holland Got Talent. Maar dan op Netflix.

Het bedrijf heeft niet eerder een eigen talentshow geproduceerd. De Netflix Original zal niet direct met John Legend worden gemaakt, maar met het productiebedrijf (Get Lifted Film Co.) van de muzikant.

Het programma begeeft zich nog in de kinderschoenen. Er zouden bijvoorbeeld nog geen presentatoren zijn geselecteerd. Wel is bekend dat het programma zich gaat focussen op soul en R&B. Naar verluidt is Jeff Gaspin, een voormalige executive bij het Amerikaanse televisienetwerk NBC, ook betrokken bij het project. Het lijkt er nu op dat Netflix zich met deze nieuwe show op de Amerikaanse markt gaat richten. Net als in Nederland, zijn diverse televisienetwerken daar behoorlijk druk met talentenjachten en andere vergelijkbare shows. (via Variety)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *