Netflix gaat aanbod Disney films in Nederland uitbreiden

Netflix & Disney in Nederland
Netflix heeft een exclusieve deal gesloten met Walt Disney om vanaf begin 2014 action en animatiefilms aan te gaan bieden in Nederland. Denk daarbij aan films van Disney, Disney Pixar en Marvel.

Op dit moment heeft Netflix al de nodige Disney films in het aanbod zitten zoals Ratatouille, Wall-E, Up, Pirates of the Caribbean, Curse of the Black Pearl, Mary Poppins en Lady en de Vagebond, maar vanaf volgend jaar zal dat aanbod dus uitgebreid worden.

Denk daarbij aan films zoals The Avengers, Monsters University, The Lone Ranger, The Muppets, John Carter, De kleine zeemeermin en The Jungle Book. Genoeg kijkplezier dus voor jong en oud.

Netflix is sinds 11 september beschikbaar en Nederland voor een bedrag van €7,99 per maand. En als we goed naar de geluiden om ons heen luisteren dan lijkt het een groot succes te zijn.

2 reacties

  1. Ik ben zeer onder de indruk over hoe Netflix werkt. Echt vloeiend streamen, film begint altijd binnen 5 – 10 seconde, ondertiteling erbij en klaar. (vanaf appletv)
    Toegegeven, het aanbod is nog vrij beperkt. Eigenlijk hebben ze het een half jaar te vroeg op de markt gebracht, ze hadden beter direct een groter aanbod kunnen hebben denk ik. Ben benieuwd wat de toekomst brengt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *