Netflix gaat serie maken over Elvis Presley

Auteur: , Geen reacties
Netflix gaat serie maken over Elvis Presley

Wat kun je verwachten?

Wie van de twintigers onder ons kent Elvis Presley? Laat staan de huidige generatie kinderen. Nee, de hoogtijdagen van de King of Rock and Roll zijn alweer even geleden.

Voor de generatie die Elvis Presley niet heeft meegekregen heeft Netflix goed nieuws. De Amerikaanse streamingdienst gaat een nieuwe serie maken met de popzanger in de hoofdrol. Het moet je wel je ding zijn, want het gaat een animatieserie worden. Netflix focust zich wel op volwassenen met deze Original.

De serie gaat Agent King from Priscilla Presley and John Eddie heten en het gaat hier om een comedy. Een afspiegeling van de realiteit gaat het niet echt worden. Elvis Presley is in de serie een geheim spion voor de overheid. Zowel Priscilla Presley als John Eddie zijn uitvoerende producers van de serie.

Volgens Priscilla Presley, de ex-vrouw van Elvis, wilde de zanger altijd al een superheld zijn. Met deze serie wil ze die droom van haar ex-man toch nog waarmaken. Naast Netflix is ook Sony Pictures Animation aangesloten bij het project. (via Variety)

Lees ook: Opvolger van deze Netflix hitfilm verschijnt volgend jaarEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).