Netflix hint naar Stranger Things 3

8 afleveringen maar?!
Binnenkort weten we meer.

Netflix is begonnen met het bouwen van de hype naar Stranger Things 3. Het is al even stil rondom de serie, maar de Amerikaanse streamingdienst heeft van zich laten horen. In een vrijgegeven trailer, met beelden van de eerdere seizoenen, hint het bedrijf naar 6 november. Aanstaande dinsdag dus.

Op 6 november 1983 verdween Will Byers in de serie. Dat is dinsdag ’35 jaar geleden’. Netflix wil hier stilstaan met de zelf benoemde #strangerthingsday. Wat de Amerikaanse streamingdienst hier precies mee wil duidelijk maken is niet bekend, maar het maken van een gok is simpel. Omdat Netflix nog weinig tot niets heeft laten zien van Stranger Things 3, is de verwachting dat het bedrijf met een trailer en een releasedatum gaat komen.

Wie hoopt op een release dit jaar moeten we waarschijnlijk teleurstellen. Stranger Things 3 staat vermoedelijk pas voor het najaar in 2019 op de planning. De exacte datum is nog niet bekend, maar daar krijgen we hopelijk over een paar dagen eindelijk een antwoord op. Check de Stranger Things Day video hieronder.

[gv data=”jWj_XTDz5O4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *