Netflix horror met NL tintje is angstaanjagend goed (video)

Auteur: , Geen reacties
Haunting of Hill House

De beelden zijn zeker niet mals te noemen.

Na vele maanden van zonneschijn en grote droogtes is het weer tijd voor wat lekker oer-Hollands guur weer. In de maand oktober kruipen we dan ook allemaal weer lekker voor de buis. De hoogste tijd dus voor bedrijven om hun nieuwste series en films te lanceren. Zeker de griezelige content, want Halloween staat bijna voor de deur.

The Haunting of Hill House is misschien wel de tofste serie om te kijken in de komende griezelige weekjes en koude wintermaanden. Deze moderne remake van Shirley Jackson’s roman hebben we eerder al ‘in het zonnetje’ gezet, maar nu hebben we ook een echte trailer voor je klaarstaan.

In onderstaande video zien we vijf broers en zussen die in het meest beruchte spookhuis van Amerika zijn opgegroeid. Zoals je wellicht al kon verwachten is dat opgroeien daar niet bepaald zonder slag of stoot gegaan. Eenmaal volwassen komen ze weer bij elkaar door de zelfmoord van hun jongste zus in het huis.

Onze eigen Michiel Huisman vertolkt een van de grotere rollen als een van de broers in de familie. Tijdens hun verblijf komen ze in contact met hun eigen nare geesten van vroeger, wat voor angstaanjagende situaties zorgt. Vanaf 12 oktober is Haunting of Hill House te zien via Netflix. Rotten Tomatoes heeft de serie al een verbluffende score van 100% gegeven.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).