Netflix Iron Fist seizoen twee: het kostuum

Auteur: , Geen reacties
Iron Fist

Na een teaser op Comic Con in San Diego afgelopen week, krijgen we wat meer beelden te zien van het nieuwe kostuum van de Iron Fist.

Er is een tweede seizoen onderweg van Iron Fist, de Marvel-serie op Netflix. Vanaf 7 september kunnen fans weer genieten van een gloednieuw seizoen, met Danny Rand die zijn vuisten gebruikt om het kwaad van New York City te bestrijden.

In een nieuwe teaser loopt Danny Rand, gespeeld door Finn Jones, samen met Colleen Wing, gespeeld door Jessica Henwick, door een straat van New York City. Dan krijgt Rand opeens flashbacks van het verleden tijdens zijn tijd bij het K’un-L’un. Vervolgens krijgt de kijker enkele brute gevechtscènes kort voor de kiezen.

Natuurlijk komt deze slechte herinnering terug in het nieuwe seizoen, maar nog belangrijker. Het kostuum dat we zien in de teaser, het gele masker, is het pak dat Iron Fist draagt in de stripboeken. In het eerste seizoen week Marvel af in dat opzicht, want Rand droeg reguliere kleding. Check de teaser hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).