Netflix komt met info over Marvel’s Daredevil 3

Netflix komt met info over Marvel’s Daredevil 3
Het derde seizoen is onderweg!

Het was geen geheim dat Netflix groen licht had gegeven door een derde seizoen van de populaire Marvel-serie. Vandaag komt de Amerikaanse streamingdienst met een eerste teaser én een releasedatum voor Daredevil seizoen 3. De aankondiging voor een derde seizoen werd al in 2016 gedaan, maar het heeft dus zeker twee jaar geduurd voordat het derde seizoen te zien is op Netflix.

Omringd door duisternis, en woedend op al het kwade, hint deze video ook op de terugkeer van Matt Murdock…the vigilante.

In november 2017 begonnen de opnamen voor het derde seizoen in New York City. Cox, Woll, Henson en D’Onofrio kruipen ook voor dit derde seizoen in de huid van Matt Murdock / Daredevil, Karen Page, Franklin “Foggy” Nelson en Wilson Fisk / Kingpin. Marvel Television ontwikkelt de serie in samenwerking met ABC Studios. Erik Oleson is showrunner. Daredevil kwam vorig jaar nog voorbij in The Defenders, een andere Marvel-serie.

Marvel’s Daredevil seizoen 3 verschijnt 19 oktober 2018 op Netflix. Check de teaser hieronder om de eerste beelden van het nieuwe seizoen te bekijken.

[gv data=”Z-Rlub6a9ig”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *