Netflix komt naar Tesla: dit moet je weten

Auteur: , 32 Reacties
Netflix komt naar Tesla: dit moet je weten

Stranger Things of een leuk filmpje kijken tijdens het laden.

Je kunt zeggen wat je wil over Tesla’s, op het gebied van entertainment is het écht een Amerikaans product. Dat wil zeggen dat het moeilijk vervelen is in de auto’s van het merk. Van games tot een tekenprogramma, er is van alles te doen met het grote scherm in het interieur.

Elon Musk is altijd bezig nieuwe innovaties naar zijn auto’s te brengen. Eerder maakte de CEO bekend dat YouTube naar Tesla’s gaan komen en daar is nu nog een streamingservice aan toegevoegd: Netflix! Wanneer de twee diensten beschikbaar worden in de auto’s van het merk is nog niet duidelijk. Musk spreekt over ‘soon’.

YouTube en Netflix zijn alleen te gebruiken wanneer de auto geparkeerd is. De diensten kunnen niet geopend worden wanneer je aan het rijden bent in de Tesla. Daar komt wat Musk betreft in een later stadium verandering in. Wanneer volledig autonoom rijden is goedgekeurd volgens de (Amerikaanse) wet zal Musk de functies ontgrendelen. Als de Tesla zelf aan het rijden is kunnen YouTube en Netflix gebruikt worden. Een serie kijken in de auto terwijl de auto je naar je werk brengt. Wat Musk betreft kan deze toekomst niet snel genoeg een realiteit worden.

Lees ook: Tesla vernieuwt deze easter egg in de auto32 reacties

“When full self-driving is approved by regulators, we will enable video while moving”

Pornhub tijdens een file.
@tierelier: gezellig. Optioneel ook vochtige doekjes.
@dutchdriftking: Vochtige doekjes zijn onhandig..
Netflix & chill in de tesla..

En dan na de serie – tijdens moment suprême – de open haard aan op de achtergrond..

Heerlijk F1 Drive to survive kijken, of Senna. In je Tesla. Ik vind het mooi.
@rijnounsdoor: heb je toch nog motorgeluid in je Tesla!
@rijnounsdoor: gisteren de documentaire Senna gekeken. Erg mooi!
Mensen met een android hu hebben dit natuurlijk allang
@joerek: ik sinds gisteren ook in de oude Volvo, een echte Eunavi, echt top!
Is dat nu al niet gewoon mogelijk door in de browser te kijken?
@toempf: videocodering is uitgeschakeld.
En ik maar denken als je iets op je telefoon kijkt dikke bekeuring en op je info taiment systeem geen probleem. Bizar vind ik dat ook al staat de auto op autopilot
@rob5nismo: ben ik met je eens. Zo lang er een onvoorspelbare factor buiten de auto is, namelijk ‘de mens’, is autonoom rijden onmogelijk. Misschien wel het grootste deel van de tijd wel maar net die essentiële momenten niet.

Dat gezegd hebbende, ik ben grotendeels tevreden over mijn active cruise control nu en de Tesla autopilot – niet FSD – ga ik over een maand in de praktijk ervaren.
@stephane8200: dit vind ik wel een geruststelling dat mensen niet blindelings op de “hulpmiddelen” vertrouwen als is de radar van tesla echt wel goed. Maar het is en blijft software en net als met mensen gaat het weleens fout
@stephane8200: maar met de autopiloot is de onvoorspelbare factor binnen de auto is, namelijk ‘de bestuurder’ al wel geëlimineerd. Dat scheelt al een bult onveiligheid.
@mashell: dat is zo, alleen de veiligheid is relatief als de omstandigheden daar buiten niet onder controle zijn. Het kan ook alleen reageren en niet anticiperen.
@stephane8200: dat zeiden ze over schaken ook..
@flutterby: het verschuift, dat ben ik met je eens. Van 70 op de 100 gevallen correct naar 98 of 99 gevallen. Ik weet wel dat Tesla eerst samenwerkte met Mobileye, de marktleider op gebied van vision aided driver assistance, en dat die samenwerking gestopt is vanwege meningsverschillen. Ze zijn nu bezig alles zelf opnieuw te ontwikkelen. Dat kost wel wat tijd.
@stephane8200: Ik spreek je over 5 jaar.
waaaaw… teslas kunnen nu wat elke after market 2din radio al jaren kan…wat een nieuws…
Jee een feest. Allemaal
Kutapps die al op een iphone3g zaten. Als het allemaal zo veilig moet tegenwoordig. Geef mensen dan een toerenteller en een spiegel extra.
@fmgarcia: Toerenteller op een EV 🤨
@falcon: Ik zit nog steeds op autoblog. Imo hoort daar nou eenmaal een toerenteller op.
Ik vind dit geen noviteit. Op je ipad kan je toch al Netflix kijken!!!
Je kunt zeggen wat je wil over Tesla’s, op het gebied van entertainment is het écht een Amerikaans product. Dat wil zeggen dat veel panelgaps, middelmatig tot slecht interieur kwaliteit en niet al te mooi.
Laatst reed ik bij Leiden waar ik aldaar bijna werd aangereden door een Tesla. Terwijl ik uitweek zag ik dat de bestuurder gewoon met z’n mond wijd open lag te pitten..zodoende maar even flink de toeter misbruikt. Die systemen werken mijn inziens dus nog lang niet vlekkeloos en zijn gevaarlijk voor andere weggebruikers. Mijn inziens werkt het alleen als alle auto’s digitaal rijden en ook de wegen digitaal zijn..ik geloof er wel in dat dit de toekomst kan zijn maar nu is het gewoon niet feilloos omdat je mijn inziens meer nodig hebt om succesvol autonoom te rijden dan alleen sensors die reageren op wat er om je heen gebeurd.
@ghost: Als hij dat elke dag doet wordt de Darwin Award binnenkort wel uitgedeeld…
@frederik: zou ik niemand gunnen eerlijk gezegd maar ben bang dat je gelijk hebt. Ik zou het zelf overigens niet kunnen om in slaap te vallen tijdens het rijden, al
Wetende dat de auto autonoom kan rijden..
@ghost: Mee eens, ik vind het vooral ontzettend dom van deze man.
Elon weet wel hoe hij de hype erin moet houden.

Tesla verkoop pak ‘m beet net zoveel auto’s in Nederland als Suzuki, maar scoort 10 x zoveel berichten.
@bernoulli: Dikke onzin wat je schrijft; Tesla Model 3 staat momenteel op plaats 3 van meest verkochte auto’s in Nederland. (Nog los van de hoeveelheid innovatie bij Tesla die bij andere merken ver te zoeken is en natuurlijk ook uitnodigt tot nieuwsberichten)
Ik kijk Netflix thuis op de bank, in een auto rijd ik. Bij zeer grote voorkeur zonder ipads en afleidende “hulp”middelen en “veiligheidssystemen”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).