Netflix kondigt drie mooie releases voor mei aan [trailers]

Auteur: , Geen reacties
netflix-premieres-mei-trailers

Renée Zellweger en vele andere sterren staan in mei in jouw huiskamer.

Netflix blijft de ene première na de andere aankondigen en inmiddels mogen we alweer drie nieuwe releases noteren. Of je nu van science fiction, duistere thrillers of of sexy spanning houdt, bij Netflix kan je in mei volop genieten.

Lucifer – sexy thrillerserie
In de eerste 3 seizoenen hebben we Lucifer kunnen zien heersen als heerser van de onderwereld. In serie 3 zagen we dat hij ontgoocheld was door de actie van Chloe (kijk vooral wat er gebeurde om er weer in te komen). Terwijl hij nog niet bekomen is van de schrik treft hij Eva, de eerste zondares, weer op zijn pad. Wil zij wraak nemen omdat hij haar uit het Hof van Eden heeft gelokt of spelen er andere dingen? Hij moet erachter zien te komen, maar ondertussen moet hij Chloe er op aarde van overtuigen dat hij de echte duivel is. Dit doet hij door haar te helpen bij het oplossen van verschillende moordzaken. Kortom, ontwikkelingen genoeg om de volgende 10 afleveringen van deze zwoele thrillerserie mee te vullen. Hoe het Lucifer vergaat zie je vanaf 8 mei.

See you yesterday – science fiction
Twee scholieren willen graag uitvinders worden. In hun vrije tijd knutselen ze er dan ook lustig op los. Een van de onafgemaakte uitvindingen die in de hoek belandt is een tijdreismachine. Wanneer de oudste broer van een van de scholieren wordt vermoord is het uit met het kinderspel. Ze besluiten de tijdmachine te gebruiken om een poging te wagen om het verleden te sturen en zo de moord op de broer te voorkomen. Klinkt spannend toch? Vanaf 17 mei weet jij of zij slagen, nu kun je alvast de trailer bekijken.

What/if – mysterieuze thrillerserie
In deze duistere thrillerserie speelt Renée Zellweger een even raadselachtige als meedogenloze weldoenster. Zij daagt een echtpaar uit. Hoeveel zou je ervoor over hebben om een kans te krijgen om jouw dromen waar te maken? Met een antwoord ontketent het echtpaar een reeks gebeurtenissen die zij nooit konden voorzien en die jou aan de buis gekluisterd zullen houden. De spannende thriller belooft veel goeds. Vanaf 24 mei kan jij zien of die belofte ingelost wordt.

Alsof dit alles nog niet genoeg is kun je ook nog genieten van jeugdsentiment en comedy of zelfs op zoek gaan naar een Nederlands tintje. Kan je niet wachten tot mei? Dan vindt je vast al genoeg voor een spannend filmavondje met de nieuwe releases van april.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).