Netflix kondigt nieuwe Originals aan

Auteur: , Geen reacties
Netflix

Films en series produceren is Netflix op het hemd geschreven.

In tegenstelling tot Hollywood pakt Netflix het anders aan. In plaats van de Verenigde Staten biedt Netflix de wereld het podium. Er lijken geen grenzen te bestaan als het gaat om filmproducties.

De Amerikaanse streamingdienst heeft bekendgemaakt dat er twee nieuwe Netflix Original series in de maak zijn. Beide series worden geproduceerd in India. Het gaat hier om de serie Selection Day en Again

Selection Day speelt zich af in de Indische wereld van cricket en corruptie. De serie is gebaseerd op de gelijknamige novel van Aravind Adiga. De serie zal worden geproduceerd in samenwerking met Seven Stories. Een Britse productiemaatschappij dat onderdeel is van de ALL3Media groep.

Again zal een vrouwelijke detectiveserie worden, gemaakt door Marisha Mukerjee. Door de setting in India af te laten spelen, zal de detectiveserie een eigen twist krijgen. Zo zullen lokale religies onder andere een rol spelen.

Deze titels zijn niet de eerste producties die Netflix in India onderneemt. Op dit moment zijn in het land opnames van Sacred Games gaande. Een Original-serie gebaseerd op de novel van Vikram Chandra. (via Variety)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).