Netflix kondigt serie op basis van game aan

Netflix kondigt serie op basis van game aan

Netflix gaat weer een populaire game verfilmen en wederom tot een serie. Wat kunnen we verwachten?

Bij Netflix hebben ze de smaak goed te pakken. Castlevania, een game, is verworven tot een serie. Ook The Witcher (eigenlijk gebaseerd op de boeken natuurlijk) is ook een voorbeeld waar er eerst een game was en toen een serie op Netflix. Er komt nu nog een serie op Netflix gebaseerd op een game.

Het gaat om de ontzettend populaire online game Dota 2. De serie bevat acht afleveringen en gaat Dota: Dragon’s Blood heten. De lancering op de Amerikaanse streamingdienst van de nieuwe serie is op 25 maart en speelt zich uiteraard af in de wereld van Dota.

De serie volgt het verhaal van een Dragon Knight genaamd Davion. Dit personage beleeft avonturen in de Dota-wereld en brengt zichzelf in moeilijkheden. Daar moet hij ook weer uit te zien te komen natuurlijk. Dat ga je zien in Dota: Dragon’s Blood.

Zoals wel vaker met dit soort series is het een anime. 25 maart is nog meer dan een maand van ons verwijderd. Wellicht een goede reden om Dota 2 eens uit te proberen om alvast in de stemming te komen. Het is een gratis game, dus waarom niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *