Netflix krijgt er één klap meer dan 20 nieuwe films bij

Auteur: , 3 Reacties

Het moet wel je ding zijn.


Meer content op Netflix. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Dan moet die content wel je ding zijn, anders heb je er natuurlijk weinig aan. De Amerikaanse streamingdienst heeft de rechten in handen gekregen om films van het Japanse animatiehuis Studio Ghibli uit te zenden.

De rechten had Netflix al in handen, maar alleen voor de Verenigde Staten, Canada en Japan. Nu mag het bedrijf de films ook buiten deze regio’s gaan aanbieden, waaronder Nederland. Vanaf 1 februari verschijnt de eerste content van Studio Ghibli op Netflix.

In totaal gaat het om 21 films die naar Netflix komen. De streamingdienst maakt ondertiteling in 28 verschillende talen voor de content. Ook worden de films opnieuw ingesproken in 20 verschillende talen.

De eerste films die in februari op Netflix verschijnen zijn Castle in the SkyMy Neighbor TotoroKiki’s Delivery ServiceOnly Yesterday, Porco RossoOcean Waves en Tales from Earthsea. In maart komt er weer een reeks bij.

Het gaat hier om Japanse anime, dus Netflix gaat hier wel een specifieke doelgroep mee bedienen. Mocht je van dit genre fan zijn dan val je met de neus in de boter als je een Netflix-abonnement hebt.3 reacties

Yay! Goed nieuws!

Ik heb vgm maar een paar van Ghiblis films gezien, ook al kijk ik al een tijdje anime.
Dit zijn allemaal ANIME klassiekers, van hetzelfde niveau van Disney, maar dan op zijn Japans.
Beter getekende cinema krijg je bijna niet.
@royaledeluxe: mooi gesproken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).