Netflix laat eerst beelden The Witcher zien

Auteur: , Geen reacties
Netflix laat eerst beelden The Witcher zien

De Amerikaanse streamingdienst gaat de game verfilmen tot een serie.

Vorig jaar werd bekend dat er een serie van The Witcher ging komen, gemaakt door Netflix. Er was toen nog geen verdere informatie bekend. Daar is nu verandering in gekomen. Netflix deelt de eerste beelden van de serie door middel van foto’s. Ook is de cast en het verhaal bekendgemaakt.

De foto’s laten de drie hoofdkarakters Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) en Ciri (Freya Allan) zien. The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een avontuurlijk verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

Netflix laat eerst beelden The Witcher zien

De cast bestaat uit hoofdrolspeler Henry Cavill (Mission Impossible – Fallout, Justice League), die de rol speelt van Geralt of Rivia. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) als Yennefer en Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) als Ciri. De overige cast bestaat uit Jodhi May (Game of Thrones, Genius) als Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) als Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) als Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) als Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) als Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) als Sabrina, Emma Appleton (The End of The F**king World) als Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) als Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) als Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) als Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) als Istredd, Maciej Musiał (1983) als Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) als Dara en Anna Shaffer (Harry Potter) als Triss.

Wellicht dat Netflix tijdens Comic Con in San Diego over een paar weken een eerste trailer laat zien. Vooralsnog moeten we het doen met deze info en plaatjes.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).