Netflix laat je epische filmscènes terugkijken

Netflix laat je epische filmscènes terugkijken
Een unieke feature!

Ooit een film gekeken en gedacht “Die scène moet ik nog eens terugkijken!”. Ongetwijfeld, maar het is best een gedoe. Tenzij je de exacte tijd hebt onthouden is het behoorlijk lastig om de bewuste scène snel terug te vinden. Netflix gaat je helpen met een instan-replay modus.

In eerste instantie is de feature ontwikkeld om scènes direct opnieuw te ervaren. Stel, je was onder de indruk van een bepaalde scène, of wilt het gewoon nog een keer bekijken, dan kun je via Netflix straks met één druk op de knop de scène nog een keer zien. Onder de naam ‘watch that scene again’ kan dit worden gedaan. De Amerikaanse streamingdienst heeft tegenover LA Times bevestigd aan een dergelijke functie te werken.

Op dit moment bevindt de feature zich nog in een testfase. Er zijn al wat klachten. Tijdens het testen vonden gebruikers het vervelend dat de dienst door middel van een pop-up vroeg om de scène te herhalen. Dit zou afleiden. Wanneer de functie daadwerkelijk naar Netflix gaat komen is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Eén reactie

  1. Wat zou helpen is een “geavanceerde” of “Experimentele” opties aanbieden.
    1 vinkje en je hebt eindelijk meer controle! Zo blijft de app ook klein maar fijn voor de gewone consument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *