Netflix

Netflix lanceert speciale corona-serie

Voor alle thuisblijvers komt Netflix met een speciale serie over gevolgen van corona op thuisblijvers.

De een heeft de afgelopen weken een mini-vakantie en geniet lekker van het thuiswerken, de ander wordt helemaal gek. Door alleen maar thuis te moeten zitten kun je eenzaam worden, gek worden van je kinderen of vrouw, je gaan vervelen of zelfs een beetje depressief worden. Voor alle thuisblijvers die helemaal klaar zijn met die quarantaine heeft Netflix iets leuks in aantocht. De streaming-gigant komt met een serie die je helpt mentaal gezond te blijven in deze barre tijden.

Netflix lanceert gisteren een nieuwe serie genaamd Wanna Talk About it?. De serie nodigt allerlei ‘gasten’ in vlog-format uit om te praten over de mentale gevolgen van thuis zitten. Het is vooral gericht op millennials; mijn generatiegenoten die wel eens als sneeuwvlokjesgeneratie worden afgeschilderd. Desalniettemin zijn er zeker gezondheidsgevolgen voor thuisblijvers (van iedere leeftijd).

Daarom vraagt Netflix zowel acteurs uit grote Netflix-series zoals 13 Reasons Why, Stranger Things en het gratis To All the Boys I’ve Loved Before, maar ook gezondheidsprofessionals die zich specialiseren in mentale gezondheid.

https://www.instagram.com/p/B-uSizvA4-w/

De serie is afgelopen donderdag van start gegaan en zal tot en met 14 mei iedere donderdag op de officiële Instagram-account van Netflix te zien zijn.

Via: TechCrunch

Lees ook: Deze films en series kijk je in april op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *