Netflix maakt de tv-app minder vervelend

Auteur: , Geen reacties
Netflix

Het is een begin.

Netflix hanteert geen gelijke strategie als het gaat om de applicaties. De mobiele versie werkt prettig en krijgt als eerste de updates, terwijl de televisie apps hopeloos achterblijven en dus minder prettig werken.

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, want de Amerikaanse streamingdienst heeft de televisie app van een update voorzien. Netflix heeft de interface van de app ververst. Gebruikers kunnen voortaan via een apart navigatiemenu scrollen naar films en series. Ook kunnen gebruikers via dit menu onder meer zien wat er recent is toegevoegd aan de bibliotheek van Netflix. Daarnaast kun je onderscheid maken tussen films en series. Nu staat alles nog door elkaar.

De update zal de komende maanden worden uitgerold voor de tv-apps, maar het kan altijd even duren voordat de update ook op jouw televisie zichtbaar is. Hou daar dus rekening mee. Netflix kent tal van apps op allerlei platformen. Naast smartphones, tablets en televisies, kan Netflix ook worden gedownload op bijvoorbeeld een PlayStation 4 of Chromecast.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).