Netflix maakt fout met Breaking Bad, is het jou opgevallen?

Netflix maakt fout met Breaking Bad, is het jou opgevallen?

De kans is heel klein dat het jou is opgevallen. Maar Netflix heeft een fout gemaakt met Breaking Bad.

Het is alweer lang geleden dat de serie Breaking Bad verscheen. Van 2008 tot en met 2013 liep de populaire serie via AMC. Je kunt de show ook op Netflix bekijken. Het is je ongetwijfeld nooit opgevallen, maar Netflix heeft een fout gemaakt met Breaking Bad. Dat merkt regisseur Rian Johnson op.

Via Twitter deelt hij zijn frustratie. Voor kijkers zoals jij en ik zal het foutje weinig betekenen. Ik kan me echter zo voorstellen dat je als regisseur dit liever niet had gezien.

Wat is er aan de hand?

Als je door het aanbod van Netflix gaat zie je posters van allerlei films en series. Dat is bij Breaking Bad niet anders. De gekozen thumbnail van de Amerikaanse streamingdienst bevat echter een foutje. Op het plaatje is het personage Walter White te zien met om hem heen twee pionnen.

Die oranje pionnen horen echter niet bij de scène en zijn ook niet in de serie te zien. Deze werden er geplaatst voor de omgeving om de veiligheid van acteur Bryan Cranston te waarborgen. Het is onduidelijk waarom Netflix dit shot van Breaking Bad op deze manier gebruikt. Waarschijnlijk is het de streamingdienst niet eens opgevallen.

Rian Johnson was verantwoordelijk voor de regie van drie afleveringen van Breaking Bad. Het is niet bekend of Netflix het foutje gaat fixen na het gemopper van de regisseur op Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *