Netflix maakt Super HD voor iedereen beschikbaar

Netflix Super HD
Abonnees van KPN en Ziggo konden films en series van Netflix al bekijken in Super HD, maar vanaf nu heeft Netflix deze hogere bandbreedte voor iedereen beschikbaar gesteld.

In eerste instantie was er alleen Super HD voor abonnees van providers die rechtstreeks met Netflix peeren, maar die beperking is opgeheven. Het maakt nu dus niet meer uit welke internetprovider je hebt. Als je verbinding snel genoeg is heb je de beschikking over Netflix Super HD.

Volgens Netflix is voor Super HD een internetverbinding van minimaal 5 MB/sec. vereist, en 7 MB/sec. voor de hoogst beschikbare videokwaliteit. Aangezien bijna iedereen in Nederland snel internet heeft zal dat geen probleem zijn. Super HD content is te herkennen aan het, je raadt het al, Super HD logo.

Mocht je nu al zijn uitgekeken op het beperkte Nederlandse aanbod dan kan je via een trucje altijd nog toegang krijgen tot de Amerikaanse content.

Nog geen reacties

  1. Heb je een downloadsnelheid van 5 Megabyte of 5 Megabit per seconde nodig? Want als het byte is heb je dus minimum 40 Megabit per seconde nodig, en 56 voor de hoogste kwaliteit. En niet zo veel mensen hebben deze snelheid gok ik zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *