Netflix’ Narcos spin-off knalt keihard binnen (trailer)

Auteur: , Geen reacties
Ai caramba

Sympathieke schurken, een ijverige DEA-agent; Narcos: Mexico heeft het allemaal.

Netflix komt binnenkort met een nieuw seizoen van Narcos. Nouja, wat in eerste instantie seizoen 4 van de populaire misdaadserie zou moeten worden, werd later omgedoopt tot een ‘companion serie’. Mexico wordt een spin-off zonder dat de serie zich vuil maakt alle spin-off-stigma’s.

Spin-off, rip-off of uitmelkerij, je kunt de woorden vaak door elkaar gebruiken. Dat dat niet het geval gaat zijn bij Netflix’ aankomende Narcos-seizoen, bewijst de nieuwste trailer wel. In de hoofdrollen, zo onthulde de streaming-gigant recentelijk, zijn weggelegd voor Diego Luna en Michael Peña.

Beide heren zijn relatief succesvolle acteurs met een Zuid-Amerikaanse achtergrond en beide mannen zullen vechten om de sympathie van de kijker. Zoals in voorgaande seizoenen lijkt ook Mexico zich niet te houden aan conventionele verhaalstructuren; goed en kwaad, sympathiek en afschuwelijk, het zijn allemaal grijze begrippen in de wereld van de narcos.

De serie zal dieper duiken in het ontstaan van kartels en gaat daarbij terug naar de jaren tachtig en het vormen van het Guadalajara Cartel. Die organisatie maakte zijn handen in eerste instantie vuil aan het produceren en smokkelen van marihuana naar de Verenigde Staten, maar wisselde van product in de jaren ’80, toen cocaïne ontzettend populair werd.

Wat we kunnen opmaken uit de trailer, gaat ook dit seizoen van Narcos zich richten op de twee kanten van het verhaal. Aan de ene kant heb je een uitzonderlijk sympathieke schurk (Pablo Escobar ging Félix Gallardo al voor) terwijl een toegewijde DEA-agent hem probeert op te ruimen.

Kijk hieronder de tweede trailer van de gewelddadige, sfeervolle serie van Netflix. Narcos: Mexico komt op 16 november in één keer uit op het streamingplatform. Het seizoen zal 10 afleveringen omvatten.

Ondertussen zet Netflix een streep door een hoop andere series. Zo stopt deze gevangenisserie, gaven ze deze flutsuperheld de genadeklap en schrapte de streamingdienst nog 6 andere grote series.
Screen @netflixEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).