Netflix onthult lot Frank Underwood in House of Cards 6

Auteur: , 1 Reactie
Wat staat Frank Underwood te wachten in House of Cards 6?

Spoiler alert!

Netflix heeft een eerste teaser vrijgegeven voor het aanstaande en laatste seizoen House of Cards. De teaser geeft meteen belangrijke info weg, dus stop NU met lezen als je het niet wilt weten. Oké, je bent gewaarschuwd.

In de teaser van enkel 19 seconden laat Netflix zien dat de president, Frank Underwood, dood is. Een abrupt einde, maar blijkbaar konden de schrijvers ook niets anders verzinnen. Dit is omdat acteur Kevin Spacey binnen no-time het veld moest ruimen vanwege de lopende beschuldigingen. Door zijn ontslag konden dus ook geen nieuwe opnames met Spacey gemaakt worden om hem netjes uit het verhaal te schrijven. Seizoen zes moet in dat opzicht ook heftig zijn geweest voor de crew van House of Cards, die jaren nauw met Spacey samenwerkten. Zeker zijn tegenspeelster.

Zijn vrouw in de serie, Claire Underwood (Robin Wright), neemt de presidentiële taken van Underwood over. De teaser laat Claire een aantal zinnen uitspreken en vervolgens wordt de grafsteen van Frank Underwood in beeld gebracht. Dit alles onder toon van de bekende House of Cards soundtrack.

House of Cards seizoen 6 verschijnt 2 november op Netflix.1 reactie

Zonder Spacey geen House of Cards voor mij. Laat ‘m lekker aan me voorbij gaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).