Netflix op je OPPO Find X2 Pro wordt een topervaring

Netflix op je OPPO Find X2 Pro wordt een topervaring

Dankzij een nieuwe update voor de OPPO Find X2 Pro worden onder andere Netflix en YouTube een stuk leuker om te gebruiken.

Als je een smartphone met een prachtig scherm koopt wil je daar ook ten volle gebruik van kunnen maken. De displays van de Samsung Galaxy-topmodellen en OnePlus (7 Pro) hebben bijvoorbeeld ondersteuning voor HDR10+.

De X2 Pro heeft ook een lekker groot scherm. Met zijn 6.7-inch AMOLED 120 Hz display is het prettig video’s of foto’s kijken. Met deze nieuwe update kan de OPPO zich evenaren met de eerder genoemde toptoestellen. Ook de OPPO Find X2 en de Find X2 Pro krijgen HDR ondersteuning.

De HDR ondersteuning is van toepassing op Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. Deze toevoeging betekent een scherper contrast, rijke kleuren en verfijnde details. Zaken die meespelen bij het kijken van video’s in topkwaliteit. Zeker films en series op Netflix en Amazon Prime worden zo nog leuker om te kijken.

Het display van de OPPO Find X2 kreeg al eerder complimenten. Zo gaf DisplayMate een A+ score aan het scherm. Ook wij van Apparata konden de schermkwaliteit zeer waarderen van de OPPO Find X2 Pro, zo valt te lezen in de review die we hebben gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *