Netflix op Windows ziet er voortaan mooier uit

Auteur: , 1 Reactie
Netflix

Moet je wel aan de technische eisen voldoen.

Netflix is hard op weg om de High Dynamic Range (HDR) ondersteuning verder uit te breiden. Dit jaar kregen diverse apparaten ondersteuning. Zo vlak voor het nieuwe jaar is Netflix HDR nog verder uitgebreid.

Windows 10-bezitters kunnen voortaan genieten van de technologie. Zowel de Netflix-app op Windows 10, als de Microsoft Edge-browser, zijn voorzien van HDR. Om content in HDR te bekijken moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Zo wenst de streamingdienst een computer met een Intel-processor van de zevende generatie of hoger. Een ge├»ntegreerde Intel GPU is ook een vereiste, of Nvidia 1050 of hoger. AMD CPU’s en GPU’s worden door Netflix op dit moment niet ondersteund. Waarom is niet duidelijk.

De update zal veel mensen tevreden stellen. Steeds meer nieuwe monitoren op de markt beschikken over HDR-technologie. Maar wat heb je eraan als je er bijna geen toepassingen zijn? De leukste Netflix-content kan nu in de beste kwaliteit worden bekeken, mits de serie, film of documentaire beschikt over HDR-ondersteuning.1 reactie

1440p 144hz 1080 TI i7 7700k, let’s go netflix

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).