Netflix Original ‘Osmosis’: datingshow met blauwe pil [tailer]

netflix-original-osmosis
Deze blauwe pil bezorgt psychologische mindf*cks en volledige controle door Martin.

Op 29 maart gaat de Franse Netflix Originals serie ‘Osmosis’ in première. Deze serie volgt zeven mensen die meedoen aan een datingshow. We zien in de trailer dat de groep deelnemers divers is. Zo zien we een homo-koppel, een prototype ‘wanhopig op zoek’, een jonge studente en een jonge sexverslaafde man. Samen doen zij mee aan een datingshow waarbij de techniek op zoek gaat naar de perfecte match.

Het experiment begint met het innemen van een blauwe pil. Deze pil zorgt ervoor dat zij hun lot voor het vinden van de perfecte match in handen leggen van het AI-brein ‘Martin’. Ook krijgen zij een bionische tatoeage die allerlei psychologische mindf*cks uithaalt zodra de deelnemer deze aanraakt en draait. Tot slot gaat de dating-app die zij op hun smartphone moeten zetten met hun (liefdes)leven aan de haal. Wat volgt is uiteraard een aantal bijzonder onverwachte ontwikkelingen en pijnlijke gebeurtenissen. Zoals de meedogenloos ogende leidster van het experiment al uitlegt: ‘houden van is soms pijn lijden’.

De trailer doet denken aan eerdere populaire Netflix-releases als Black Mirror, waar Netflix zelf een wetenschappelijk experiment van maakte, of films van David Cronenberg. De trailer is in ieder geval meeslepend en veelbelovend.

[gv data=”euYCFaotHj8″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *