Netflix pakt uit met Stranger Things 4 vol 2 trailer!

Stranger Things 4

Nog tien dagen en dan kun je afstemmen op het tweede deel van seizoen 4. Voor nu slingert Netflix alvast een trailer voor Stranger Things 4 vol 2 de wereld in.

We hebben uiteraard allemaal deel 1 al weer gebingewatcht zodra die uitkwam. En een flinke cliffhanger die ik hier niet uit de doeken zal doen voor wie er nog niet helemaal doorheen is (shame).

Horror

Uiteraard enthousiaste reacties na een afwezigheid van drie jaar, maar ook kritiek. Zo zou het vierde seizoen te eng zijn. De serie is langzaamaan een stukje opgeschoven van spannend naar eng, meer horror. Lijken, bloed, verrassingselementen, je moet dit seizoen iets steviger in je schoenen staan.

Trailer Stranger Things 4 vol 2

Dat is niet anders voor deel 2 van Stranger Things 4. Dat komt vrijdag 1 juli beschikbaar op Netflix. Hier alvast de trailer.

Deel 2 zal uit slechts twee afleveringen bestaan. Maar twee afleveringen op filmlengte! Ja hoor twee uur durende Stranger Things episodes, zo kom je het eerste weekeinde van juli wel door.

De trailer laat een voorproefje zien van wat er komen gaat. Eleven staat er op om haar vrienden te gaan helpen om de kwaadaardige Vecna uit te schakelen en Hawkins van de ondergang te redden. Kan Eleven dat allemaal voor elkaar krijgen? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot volgende week vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *