Netflix post foto’s uit vijfde seizoen House of Cards

Een voorproefje van het nieuwe seizoen
Een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Een van de beste series op Netflix is House of Cards.

De serie over gaat senator Francis Underwood en zijn vrouw Claire. Francis (ook bekend als Frank) kan het in eerste instantie niet verkroppen dat hij door de president wordt overgeslagen voor een belangrijke ministerspost. Hij laat zich alleen niet zo makkelijk afschepen en Claire helpt hem om hogerop te komen.

Francis en Claire zijn altijd elkaars sterkste bondgenoten geweest, maar in het nieuwe seizoen wordt deze band op de proef gesteld.

We schreven eerder al wat we weten over het nieuwe seizoen van House of Cards. Het blijkt dat er een aantal nieuwe gezichten geïntroduceerd worden zoals Patricia Clarkson en Campbell Scott.

Ook zijn er geruchten dat er een karakter gebasseerd op Trump in het nieuwe seizoen een rol krijgt. Het nieuwe karakter zou een miljardair zijn en laat de nieuwe president van de Verenigde Staten dat nou net ook zijn.

Het nieuwe seizoen van de serie zal vanaf 30 mei exclusief op Netflix te zien zijn. Daar zijn nu ook de andere 4 seizoenen te zien, indien je je geheugen even wil opfrissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *