Netflix Sex Education is een hit, er komt meer aan

Netflix Sex Education is een hit, er komt meer aan
Zou het de titel zijn of toch het onderwerp?

Kwalitatief of pulp, feit is dat Netflix een tweede seizoen gaat maken van Sex Education. De Amerikaanse streamingdienst kondigde dat vandaag officieel aan. Netflix zegt naar eigen zeggen veel verzoeken te hebben gekregen om een nieuw seizoen te maken.

Op Netflix was en is het eerste seizoen van de serie een megasucces. Naar schatting keken meer dan 40 miljoen huishoudens binnen de eerste vier weken dat Sex Education op Netflix te zien was. De titel zal hier ongetwijfeld een rol in hebben gespeeld. Mensen worden toch gauw geprikkeld met zo’n spannende naam voor een serie.

De productie voor seizoen twee gaat dit voorjaar nog van start in het Verenigd Koninkrijk. Hoofdrolspelers Gillian Anderson (Jean), Asa Butterfield (Otis), Emma Mackey (Maeve), Ncuti Gatwa (Eric), Aimee-Lou Wood (Aimee), Connor Swindells (Adam), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Tanya Reynolds (Lily) en Patricia Allison (Ola) zullen terugkeren in de serie. Ook Laurie Nunn zal weer verantwoordelijk zijn voor het maken van de serie samen met uitvoerend producent Jamie Campbell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *