Netflix stopt na 5 seizoenen met deze serie

Netflix stopt na 5 seizoenen met deze serie
Speltip 9: weet wanneer je moet stoppen.

Sommige series worden zo lang gerekt dat het eigenlijk niet meer leuk is om naar te kijken. Uiteindelijk beslist men toch dan maar om de stekker eruit te trekken. Zoiets vergelijkbaars is nu voorgekomen met Fuller House, een serie te zien op Netflix.

Na vijf seizoenen is besloten een punt te zetten achter de tv-serie. Netflix heeft dat middels een aankondiging laten weten. Fuller House is sinds 2015 te zien op de Amerikaanse streamingdienst. Het is een nieuwe variant op de originele serie Full House die van 1987 tot 1995 op televisie te zien was.

Je kunt de aankondiging van Netflix hieronder bekijken. In het filmpje zegt Candace Cameron-Bure, die karakter DJ Tanner speelt in de serie, het beste voor het laatste te hebben bewaard. Fans reageren teleurgesteld. Ze hadden de serie nog graag langer doorgekeken. De kijkcijfers vielen echter tegen en de rek was er wel uit. Niet zo gek dat de streamingdienst gaat stoppen met de show. Het allerlaatste seizoen Fuller House verschijnt dit najaar op Netflix.

[gv data=”jee5JZjxkdg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *