Netflix Stranger Things kunnen geen cadeau’s inpakken

Netflix Stranger Things kunnen geen cadeau's inpakken
Het inpakken van cadeautjes kun je beter niet aan het team van Stranger Things overlaten..

Als ludieke actie zo voor de feestdagen bedacht Netflix een geinige stunt. De acteurs en actrices van hitserie Stranger Things kwamen bijeen om cadeautjes in te pakken. Niet zozeer voor zichzelf, maar voor enkele ‘gelukkige’ Stranger Things fans.

De jonge acteergroep is beter in het maken van een gave televisieserie, want het inpakken van cadeau’s hebben ze zo te zien niet heel vaak gedaan. Net als een stel echte kinderen, wordt het inpakken van de cadeautjes een rommeltje. Het grappige is dat de Stranger Things-vibe goed behouden is gebleven. Zo draagt iedereen oude kersttruien, alsof het filmpje is opgenomen in de jaren 80. De video wordt afgesloten met het Stranger Things-team die je fijne feestdagen wenst. Netflix omschrijft het geheel als Holidays Upside Down.

Het nieuwe seizoen van Stranger Things is onderweg. Een kort voorproefje van seizoen drie is te zien in DIT artikel. Stranger Things 3 bevat acht afleveringen en verschijnt in de zomer van 2019 exclusief op Netflix. Je checkt de video hieronder.

[gv data=”ugfoGIGE9O8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *