Netflix trekt stekker uit deze Netflix Originial

Netflix trekt stekker uit deze Netflix Originial
Niet elke serie is een weergaloos succes.

Na één geproduceerd seizoen is het over en uit voor The Break with Michelle Wolf. Deze Netflix Original was niet zo succesvol als de Amerikaanse streamingdienst voor ogen had. Hoewel Netflix niet bekendmaakt hoeveel kijkers de serie trok, was het niet interessant om een tweede seizoen te maken. De serie is een comedyshow, waarin Michelle Wolf haar ongezouten mening geeft en waarin sketches worden gecombineerd met livecomedy en studiogasten.

Het eerste seizoen kende 10 afleveringen. Over het algemeen werd The Break with Michelle Wolf redelijk positief ontvangen, al was er ruimte voor verbeteringen. Die kans om de serie te verbeteren krijgt Michelle Wolf niet. Een keiharde reden waarom de serie is geannuleerd is niet bekendgemaakt. Mogelijk had dit te maken met tegenvallende kijkcijfers.

De eerste aflevering van The Break with Michelle Wolf werd eind mei uitgezonden. De wekelijkse show liep vervolgens eind juli ten einde. Het was even stil rondom de serie, maar nu is dus bekend geworden dat er geen vervolg gaat komen. In het eerste seizoen ontving Wolf onder meer Seth Meyers, Amber Ruffin en Nick Kroll als gasten.

Eén reactie

  1. wellicht dat het iets te maken heeft met haar optreden bij the white house correspondent’s dinner.
    Het was behoorlijk grappig maar er waren erg veel mensen die het niet konden waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *