Deze brute actiefilm van Netflix komt ook in de bios (TRAILER)

Netflix-Triple-FrontierKeiharde actiethriller met politieke knipoog getipt als Netflix Original filmhit in 2019.

Legerveteranen worden in Amerika weliswaar geëerd, maar armoede en psychische oorlogstrauma’s lijken altijd dichtbij. Ook voor de 3 veteranen van de special forces in deze film is het leven niet rijker of leuker geworden na hun pensioen. Ze hebben ieder een eigen reden om het heft nog één keer in eigen handen te nemen. Het beroven van een steenrijke drugsbende is hun ideale uitdaging, al heeft ieder van de drie een ander motief. Drugbendes kennen weinig genegenheid voor dieven, dus een keiharde confrontatie kan niet uitblijven. Geweld is nooit ver weg en de strijd is keihard. Actie en special effects te over. Genoeg om een avond op het puntje van je stoel te zitten.

Als dit verhaal je niet geheel overtuigt heeft Netflix nog een argument om je over de streep te trekken. De cast die zij voor deze Netflix Original heeft samengesteld telt namelijk meer sterren dan voor enige andere Netflix Original. We noemen er een aantal: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal (bekend van Narcos). Overigens gaan er ook geruchten dat Tom Hanks, Tom Hardy en Will Smith meespelen. Als dat nog niet genoeg is kan de naam van de regisseur je wellicht naar het puntje van je stoel lokken. Dat is namelijk niemand minder dan J. C. Chandor (die ook ‘A Most Violent Year’, ‘All Is Lost’en ‘Margin Call’ voor zijn rekening nam).

Ben je nog niet overtuigd? Dan zijn wij door onze argumenten heen en moet je maar gewoon naar de trailer kijken:

[gv data=”Fo3yRLLrXQA”][/gv]

Overigens gaat Netflix zelf ook uit van een succes, zij brengt de film namelijk vanaf maart 2019 niet alleen via haar eigen kanalen maar ook in de bioscoop uit (net zoals met de film 22 July).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *