Netflix update: de missende trailer, een grote show en… [video’s]

Auteur: , Geen reacties
the-big-show-show-netflix-seizoen-1-cast

Nooit meer ruzie over 'wie kijkt wat'.

Netflix-Original ‘The Irishman’ zou wel eens de najaarshit van dit jaar kunnen worden. Wij beschreven al eerder wat deze film zo interessant maakt. Toen wij het artikel schreven was de trailer nog niet vrijgegeven en dat is nu wel het geval.

The Big Show op Netflix
Onder de zeer originele titel ‘The Big Show Show’ staat WWE-worstellegende ‘The Big Show’ centraal in een nieuwe sitcom van Netflix. In de comedy wordt The Big Show ondanks zijn imposante verschijning (2 meter 13 groot en -na een afvalkuur- 200 kilo) niet meer serieus genomen in zijn eigen huis als zijn huis een echt ‘vrouwenhuishouden’ wordt. Naast ‘The Big Show’ Paul Wight spelen Allison Munn (van o.a. ‘What I Like About You’), Reylynn Caster (American Housewife), Juliet Donenfeld (Station 19) en Lily Brooks O’Briant (Shark Lake) een rol.

Er zijn tot nu toe zo’n 10 afleveringen van 30 minuten gepland. Wanneer de serie in premiere gaat en of deze in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. Ook is er nog geen trailer vrijgegeven. Daarom verrassen we je maar meet een aantal zaken waar we je The Big Show van zou kunnen kennen.

Inderdaad, weer eens een andere carrièrestap dan burgemeester!

Nooit meer ruzie over ‘wie kijkt wat’
Een van de grootste ergernissen van Netflixers is dat hun partner zonder hen naar het vervolg van een serie kijkt. Ook hoog op de ‘hate list’ staan zaken als in slaap vallen, spoilers verraden en andere zaken die ook vast in jouw huiskamer tot discussie leiden. De mensen van Netflix Zuid-Afrka hebben daar iets op gevonden: het Netflix-contract.

If you know, you know.

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 30 juli 2019

Wordt het bij jou thuis tijd voor een Nederlandse variant? Deel jouw grootste ergernis en wie weet…Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).