Netflix verdubbelt eigen aanbod!

Auteur: , 3 Reacties
Netflix HGW

Netflix heeft zojuist bekendgemaakt twee keer zo veel eigen content te leveren in 2016.

31 eigen series zal Netflix volgend jaar brengen, ten opzichte van 16 in het afgelopen jaar (oké, voor een verdubbeling komen ze er net één te kort). Daarbovenop ook nog eens 10 eigen films, 12 documentaires, 10 stand-up specials en maar liefst een extra 30 kinderprogramma’s om de kids-categorie een boost te geven. Dat maakte head of content Ted Sarandos bekend.

Dat Netflix flink inzet op eigen content is al langer bekend. Toch is dit een behoorlijke verandering van koers voor Netflix, want nu wordt de dienst qua eigen aanbod vergelijkbaar met HBO en Showtime. Volgens Sarandos is het ‘een betere investering dan content van derden’.

Welke series en films het zijn is nog niet bekend. Zodra daar nieuws over is, brengen we je uiteraard op de hoogte.3 reacties

Ik wil verdorie gewoon een popcorn time dienst met alle films ter wereld, ipv die halfslachtige eigen creaties. Daar geef ik graag geld aan uit. How hard can it be?
@SCscreamGT2: Ja, ik heb ergens hetzelfde. Tegelijk is het ook wel begrijpelijk. Als iedereen bij jou zijn brood koopt, waarom zou je het dan niet zelf bakken? En slecht is hun eigen spul toch ook niet te noemen.
@SCscreamGT2: koop een android box of gebruik je laptop.
Installeer kodi en stream onbeperkt alle films/series, nieuwste van het nieuwste.
En ook zeer veel oude content.
En daarbij heeft het Europese hof bepaald dat het niet strafbaar is.
https://www.youtube.com/watch?v=H48HFT6nwKI

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).