Netflix heeft vernieuwde app voor tv’s en consoles

Nieuwe televisiebeleving Netflix
Goed nieuws voor mensen die Netflix gebruiken op hun televisie, er zit namelijk een grote update in de pijplijn. Deze is speciaal ontwikkeld voor het grote scherm en komt beschikbaar voor gameconsoles, Smart TV’s, settopboxes en Blu-ray spelers.

De Netflix app zal straks meer gepersonaliseerde details tonen en meer afbeeldingen per titel laten zien. Ook stelt Netflix dat de titelbeschrijvingen ‘aantrekkelijker’ zullen zijn.

Netflix begint vandaag met het wereldwijd uitrollen van deze nieuwe mogelijkheden, binnen twee weken moet dat gereed zijn. Het kan dus even duren voordat je de nieuwe versie van Netflix hebt. In eerste instantie worden de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, nieuwere Smart TV’s en recente Blu-ray spelers ondersteund. Later komen daar nog meer apparaten bij, maar mensen met een Apple TV hebben pech. Omdat een ingrijpende verandering daar niet zo gemakkelijk zou zijn.

De nieuwe applicatie maakt het voor Netflix ook gemakkelijker om in de toekomst sneller veranderingen door te voeren op meerdere platformen.

[gv data=”5I-N5VYPqBA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *