Netflix verrast: Chromecast krijgt langverwachte feature

Netflix
Scheelt je weer wat tijd.

Netflix is de laatste tijd bezig om de gebruikerservaring te verbeteren op diverse platformen. Enkele weken geleden voegde het de optie toe om sneak peeks te bekijken van content die binnenkort op de streamingdienst te bekijken is. Een andere feature is de mogelijkheid om intro’s te skippen van series.

Sommige series op Netflix slaan uit zichzelf na de eerste aflevering de intro over, maar er zijn ook genoeg voorbeelden waarbij dit niet het geval is. De ‘intro overslaan’ knop is dan ook een fijne vernieuwing geweest, maar Chromecast-gebruikers hebben tot nu toe nog niet deze mogelijkheid gekregen.

Gelukkig is de nieuwe mobiele update ook Chromecast-gebruikers niet vergeten, waardoor ook zij nu gebruik kunnen maken van deze tijdsbesparende feature. In de changelog staat echter niet genoteerd wat er nog meer verbeterd is aan de app helaas.

Netflix kijken via Google’s Chromecast is ideaal voor iedereen met een smartphone en een ‘domme TV’ die niet beschikt over de Netflix-app. Dankzij het apparaatje van Google kun je alsnog genieten van je favoriete films en series op een groot scherm. Lees hier meer over het installeren van een Chromecast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *