Netflix werkt aan enorme comedy special

Comedy Show
47 afleveringen lachen.

Een avondje stand-up comedy kan leuk zijn, maar wist je dat er op de wereld allerlei comedy festivals zijn waar tientallen grappenmakers optreden? Je bent ongetwijfeld niet in de gelegenheid om al dit soort festivals te bezoeken, maar geen probleem. Netflix brengt de humor naar je beeldscherm.

De Amerikaanse streamingdienst gaat een serie maken van allerlei festivals waar komedianten optreden. In totaal gaat het om 47 afleveringen die ieder een halfuur duren. Cabaretartiesten over de hele wereld komen aan bod, waaronder artiesten uit Amerika, Frankrijk, Australië, Canada en het Midden-Oosten. De opnames worden onder meer gemaakt op events in MOntreal, Sao Paulo, Mexico City, Mumbai en Amsterdam.

De stand-up comedyshow komt in 2019 naar Netflix. Bekende artiesten in het genre zijn onder andere Chris D’Elia, Neal Brennan, Nicole Byerfrom, Joel Dommett, Shirley Souagnon en Jason Brokerss. Tot die tijd kun je op Netflix terecht voor genoeg andere komedie, zoals Comedians in Cars Getting Coffee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *