Netflix windt er geen doekjes om

Auteur: , Geen reacties
Netflix windt er geen doekjes om

De Amerikaanse streamingdienst gaat all in.

Eerder werd al bekend dat Netflix brood ziet in het aanbieden van anime-series. Aanvankelijk werd gedacht dat de streamingdienst het vooral als proef zag, maar nu laat Netflix zien anime-series te nemen.

Zo is bekend geworden op het Anime 2018 Festival dat Netflix een nieuwe anime-serie gaat produceren. In 2019 komt Ultraman naar de dienst. Een anime-serie gebaseerd op verhalen uit Japan in de jaren zestig. Ultraman gaat over een man die in een alien kan veranderen om de wereld te beschermen van indringers van buitenaf. Kengan Ashura is tevens een nieuwe serie voor 2019.

Bestaande series worden echter ook vernieuwd. Er komt bijvoorbeeld een tweede seizoen van Aggretsuko in 2019 en ook Castlevania krijgt later dit jaar een kersvers seizoen. Laten we ook Godzilla: City on the Edge of Battle niet vergeten, dat vanaf 18 juli te zien zal zijn op de Amerikaanse Netflix. Al met al wordt duidelijk dat de streamingdienst anime zeer serieus neemt. Nu, maar waarschijnlijk ook de komende jaren. (via Deadline)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).