Next keyboard: is dit het allerbeste iPhone-toetsenbord?

Auteur: , Geen reacties
Dit is de Next keyboard voor iPhone-gebruikers

Met de komst van iOS 8 zitten iPhone-gebruikers niet meer vast aan het standaard toetsenbord van hun toestel. Themeboard helpt je bij het vinden van een custom toetsenbord.

Themeboard laat je namelijk allerlei custom toetsenborden zien van verschillende ontwikkelaars. Het ‘Next-keyboard’ is er daar een van en is in korte tijd enorm populair geworden. De ontwikkelaars van dit toetsenbord zijn begonnen met het doen van research onder Reddit-users. Uiteindelijk ontstond er een lijst met features die gebruikers het liefst terug zouden zien in een nieuw iPhone-toetsenbord en daar gingen de ontwikkelaars van het Next-keyboard mee aan de slag.

Zo is het met dit toetsenbord een stuk makkelijker om een bericht te editen. Je hoeft de cursor niet meer naar de juiste plek te slepen. Je kan de cursor namelijk bedienen met de spatiebalk, waardoor je hem makkelijk heen en weer kan verplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een berichtje te typen door middel van ‘swipe texting’. Het enige wat je hoeft te doen is met je vingers over het scherm vegen in de chronologische volgorde van je woorden. Ook komt het toetsenbord met woord- en emoji-suggesties, waardoor je niet eerst door al je emoji’s hoeft te scrollen.

Het Next-keyboard is inmiddels een Kickstarterproject begonnen om hun doel te financieren. Met nog 33 dagen op de teller is het doel allang gehaald. Het duurt dus waarschijnlijk niet lang meer voordat we dit toetsenbord in de App Store kunnen downloaden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).