Niet kunnen bellen in Frankrijk? Verhaal je schade bij KPN

Niet kunnen bellen in Frankrijk? Verhaal je schade bij KPN
Van 20 tot en met 24 juli waren KPN en haar dochterbedrijven als Telfort, Hi en Symio even helemaal weg in Frankrijk en Monaco. Door een relatief lange faalstoring konden klanten niet bellen, sms’en en mobiel internetten. Handig, in de piek van het vakantieseizoen. Maar KPN wil best over de brug komen.

Compensatieregeling

Wie financiële schade heeft geleden door de clusterfuck van KPN kan dat melden op een online schadeformulier. “Het gaat om redelijke en aantoonbare financiële schade die u in de betreffende periode heeft geleden. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor WiFi, bel- en internetkosten in een hotel, buitenlandbundels etc.” aldus KPN.

Ook als de storing je geen geld heeft gekost, kun je een beroep doen op de compensatieregeling. Je kunt bijvoorbeeld 5 dagen abonnementsgeld terugeisen.

KPN zegt verder dat ze géén excuses willen maken. Of, wacht, ze willen juist wél excuses maken, maar er is geen excuus voor de storing. Zoiets:

Van 20 t/m 24 juli heeft u hinder ondervonden van mobiel bellen sms’en en internetten in Frankrijk of Monaco. Inmiddels is de storing verholpen. Dit neemt niet weg dat het heel vervelend is dat u een behoorlijke tijd ‘zonder’ heeft gezeten. Juist in het buitenland wilt u altijd contact kunnen hebben. Voor de storing geldt geen enkel excuus: u moet op ons kunnen vertrouwen, altijd en overal. Wij betreuren deze situatie dan ook ten zeerste en bieden u hiervoor onze excuses aan.

Klanten van KPN, Telfort, Hi en Symio kunnen HIERR terecht voor het schadeformulier.

Oh, en KPN, succes met het rechtbreien van deze ramp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *