Nieuw Apple-event in aantocht: wat kunnen we verwachten?

Nieuw Apple-event in aantocht: wat kunnen we verwachten?
Een nieuw event betekent ook vaak nieuwe Apple-producten.

Gisteren heeft Apple uitnodigingen de deur uitgedaan voor een nieuw event. Op 27 maart zal op de Lane Tech College Prep High School in Chicago een educatief evenement, georganiseerd door Apple plaatsvinden. Met dit event wil Apple tieners hard maken om bijvoorbeeld te leren coderen of hen te motiveren om een carrière te overwegen als programmeur.

De focus zal liggen op Apple’s Swift. Dit is een codeerprogramma van het techbedrijf. Echter bestaat er ook een kans dat het techbedrijf nieuwe producten gaat onthullen. De kans is niet aannemelijk, maar wellicht neemt Apple nieuwe iPads mee. De verwachting is dat Apple de nieuwe iPads met onder meer FaceID voor het WWDC-event in juni gaat bewaren, maar je weet maar nooit.

Een andere mogelijkheid is een nieuwe iPhone. Geen vlaggenschip, maar een verse iPhone SE. De instapper van Apple is hard aan vernieuwing toe. De huidige variant werd in maart 2016 aangekondigd. Er is dus een kans aanwezig dat de iPhone SE 2 op dit event zal worden onthuld.

De derde optie is een nieuwe MacBook. Er gaan al even geruchten de ronde over een goedkopere MacBook Air en dus zou dit aanstaande event antwoord kunnen geven op de geruchtenmolen.

Wat het ook mag zijn, op 27 maart weten we meer. Het thema van het event is “Let’s take a field trip.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *