Nieuw camera-probleem voor iPhone 7 Plus

7 Plus
De camera stopt er pardoes mee.

Diverse iPhone 7 Plus-bezitters klagen op het internet over een niet werkende camera. Zowel via Twitter, als Reddit, als de Apple-forums zijn er mensen die problemen ervaren. De camera van de 7 Plus start niet meer op. Het probleem wordt gekenmerkt als een klassieke ‘Black screen of death‘.

Het probleem heeft niet te maken met de recente iOS-update. Al sinds oktober zijn er meldingen bekend over camera-issues met de iPhone 7 Plus. De smartphone herstarten of een andere camera app gebruiken haalt niets uit: het scherm blijft zwart en er kunnen geen foto’s of video’s worden gemaakt.

Vanuit Apple is er nog geen reactie op het probleem. Het is tevens onbekend om hoeveel getroffenen het gaat. Mogelijk krijgt dit verhaal dus nog een staartje. 7 Plus-bezitters die problemen ervaren kunnen contact opnemen met Apple. Vermoedelijk gaat het hier om een hardware-issue.

Camera

Nog geen reacties

  1. Ok dan…. Dus naast HissingGate, Scratchgate, HeadphoneGate en AirplanemodeGate is er nu de Camera Gate. En dat is nog los van de nog lopende TouchDeseaseGate, BatteryGate en Bendgate van de vorige toestellen…

    En mensen maar denken dat Apple kwaliteit levert en Samsung rommel… Apple heeft meer problemen met de 7 dan Samsung met de S6, S7 en Note 7 bij elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *