Nieuw: de iPhone 7 in het rood

Auteur: , 6 Reacties
Nieuw: de iPhone 7 in het rood

Apple heeft een nieuwe kleur uitgebracht voor de iPhone 7.

Het vlaggenschip van Apple is voortaan in het rood verkrijgbaar. Het nieuwe toestel prijkt op de voorpagina van de Apple-site. De kleur is gekozen vanwege Apple’s partnerschap met RED. Dit is een goed doel dat zich inzet voor onderzoeken tegen aids. Wie een rode iPhone 7 koopt steunt indirect het initiatief. Een deel van de opbrengsten zullen naar deze organisatie gaan.

Het gaat hier om een special edition. Het is niet bekendgemaakt hoelang het mogelijk zal zijn om een rode iPhone 7 aan te schaffen. Vanaf 24 maart opent Apple de orderboeken. De telefoons zijn net zo duur in vergelijking met de reguliere iPhones. De iPhone 7 in het rood kost 879 euro en de iPhone 7 Plus in het rood kost 1019 euro. De toestellen zullen enkel te bestellen zijn met 128 GB of 256 GB aan geheugen.

1

26 reacties

Prima actie, ben wel benieuwd hoeveel ze eigenlijk afdragen. Op een telefoon van een rooitje (kun intended) mag dat wel meer dan een paar joetjes zijn.
@willeme: Enkelt de 128 en 256 versies …. Kortom je kunt weer flink betalen !
@turbobrick: gewoon de normale prijzen, hoor. Je hoeft het niet per se te kopen. Het kan.
@willeme: Je kunt niet instappen bij 32GB en je betaald dus direct de meerprijs vanwege het gebrek aan diversiteit in geheugen bij de rode versie.
@willeme: 879 is niet de normale Iphone 7 prijs … Die begint met 110 euro minder.
Check your facts Willem !
@turbobrick: dat is het wel, popje. Alle iPhone toestellen met 128 GB geheugen kosten dat bedrag. Nogmaals: je hoeft het niet te kopen. En niemand zal het van jou verwachten ;) Maar de rode kost net zo veel als een gitzwarte.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).