Nieuw downloadrecord voor finale Breaking Bad

Auteur: , 6 Reacties
Finale Breaking Bad

Niet alleen op de buis wist Breaking Bad S05E16 een belachelijk hoog aantal kijkers te trekken (10,3 miljoen), het epische slot van de serie was ook op het internet meteen goed voor een waar downloadfeest.

De finale wist het record voor meest gedownloade serie via BitTorrent overigens niet te verbreken. Dat staat nog steeds op naam van Game of Thrones, waarvan de eerste aflevering van het laatste seizoen in 24 uur meer dan een miljoen downloads wist te genereren. Breaking Bad zag vooral een sprint in de eerste 12 uur na de uitzending, waarin de finale meer dan 500.000 keer werd gedownload. Dat is wél een nieuw record. Het hoogtepunt was toen 85.000 BitTorrent-gebruikers hetzelfde bestand aan het delen waren.

Op Twitter deed de tv-serie het ook niet onverdienstelijk. Door 601.000 Twitteraars werden 1,24 miljoen tweets met de hashtag #GoodbyeBreakingBad verstuurd.

Enfin, wij gaan ondertussen afkicken van de rush die Breaking Bad vijfenhalf jaar gaf. Voor de liefhebbers hieronder een toepasselijk afscheidsnummer. Niet aanzetten als je de finale nog niet hebt gezien.

Doei6 reacties

‘Don’t cry because it’s over, smile because it didn’t end like Dexter.’
@sqwerty: Amen.
@sqwerty: Kolere daar zeg je wat zeg. Het einde van Dexter (Eigenlijk de laatste 3 seizoenen) was op zijn zachts gezegd niet best nee. Met zijn plak baard :D
Wat te doen in de leegte na Breaking Bad?
En toch blijft de content behoorlijk achterhaalt. De nieuwste films zijn van 2011
@towi1989: oooooops foute artikel ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).