Nieuw nummer van PSY breekt nu al records op YouTube

PSY breekt records
He did it again! Die prettig gestoorde Zuid-Koreaan heeft het weer voor elkaar gekregen om de nodige records te breken. Zijn nieuwe hit “Gentleman M/V” is hard op weg om net zo’n hit te worden als Gangnam Style.

Op het moment van schrijven staat de teller al op bijna 60 miljoen views via YouTube. Binnen 24 uur stond de teller al op 20 miljoen views. Daarmee verbrak PSY het oude record dat op naam stond van Justin Bieber ruimschoots. Die haalde namelijk 8 miljoen views op 1 dag met “Boyfriend”.

Na slechts 40 uur online stond de teller voor PSY al op 51 miljoen views. Werkelijk ongelofelijk. De grote vraag is natuurlijk wat we van de video (en de muziek) vinden. Mijn persoonlijke mening? De video is wel grappig, maar de muziek is zeker een stuk minder ‘catchy’ dan de vorige single. Overigens staat de teller voor de officiele video van Gangnam Style inmiddels op ruim 1,5 miljard views. Dat is bereikt in 9 maanden tijd.

[gv data=”ASO_zypdnsQ”][/gv]

Nog geen reacties

  1. De verwachtingen zijn hoog na het succes van Gangnam Style, dus iedereen is benieuwd naar de opvolger. Dat er zoveel views in korte tijd zijn, dat snap ik dus wel, maar Gangnam Style evenaren gaat echt niet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *