Nieuw record: 9 miljoen iPhone’s verkocht in 3 dagen

iPhone 5s & 5c verkooprecord
Sommige mensen hadden zo hun twijfels toen Apple iets minder dan 2 weken geleden de iPhone 5s en iPhone 5c lanceerde. Het zou niet vernieuwend genoeg zijn en de verkopen zouden tegenvallen. Afgelopen vrijdag begon de verkoop en tot en met gisteren zijn meer dan 9 miljoen nieuwe iPhone’s over de toonbank gegaan. En dat is een nieuw record.

Ook maakte Apple vandaag bekend dat op dit moment al meer dan 200 miljoen iDevices op iOS 7 draaien. En dat zou ook een record zijn volgens Apple. Qua verkopen is vooral de nieuwe iPhone 5s populair, want dit model is zo goed als uitverkocht. Er zijn berichten die erop duiden dat er driemaal zoveel exemplaren van de 5s verkocht worden als van de 5c.

Tom Cook is in elk geval in zijn nopjes:

“This is our best iPhone launch yet―more than nine million new iPhones sold―a new record for first weekend sales. The demand for the new iPhones has been incredible, and while we’ve sold out of our initial supply of iPhone 5s, stores continue to receive new iPhone shipments regularly. We appreciate everyone’s patience and are working hard to build enough new iPhones for everyone.”

Op dit moment zijn de nieuwe iPhone’s nog niet leverbaar in Nederland. Ook weten we nog niet wanneer ze, officieel, beschikbaar komen. Als je een nieuwe iPhone wil zal je moeten afreizen naar Duitsland of Frankrijk. Of je geluk proberen op sites als Marktplaats.

Nog geen reacties

  1. Haha er duiken steeds meer haters/critici op en apple wordt ervan beschuldigd dat ze niet innoverend genoeg zijn en dat ze het slechter doen/gaan doen. Kortom er worden een hoop negatieve dingen geroepen. Maar toch flikken ze dit weer even dan. +1 voor apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *