Nieuw seizoen Black Mirror: wanneer op Netflix?

Auteur: , Geen reacties
Nieuw seizoen Black Mirror: wanneer op Netflix?

De datum is bekendgemaakt.

Black Mirror is toch één van de gaafste en spannendste serie van dit moment die nog loopt. Bijna elke aflevering kent zijn eigen verhaal en dat maakt de tv-serie verfrissend en blijft het leuk om Black Mirror te kijken.

Binnenkort komt het vijfde seizoen van Black Mirror naar Netflix, zo maakt de streamingdienst bekend. Vanaf 5 juni is het nieuwste seizoen te zien. Het vijfde seizoen bestaat uit vijf afleveringen die drie losse verhalen vertellen.

In dit nieuwe seizoen spelen onder meer Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport en Ludi Lin een rol. De serie is bedacht en geschreven door Charlie Brooker, met Annabel Jones als executive producer.

De serie wordt internationaal geroemd, waaronder een BAFTA® award en twee Emmy Awards voor de aflevering ‘San Junipero’ uit seizoen 3. Bekijk de trailer voor het vijfde seizoen hieronder. Het ziet er weer veelbelovend uit.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).