Nieuw seizoen Orange is the New Black gelekt

Omdat Netflix geen losgeld betaalde
Omdat Netflix geen losgeld wilde betalen.

Een groep hackers dreigt om andere shows ook uit te lekken, nadat 10 afleveringen van de Netflix serie Orange is the New Black zijn uitgelekt.

De groep hackers heeft de eerste 10 nieuwe afleveringen van de hit serie op een torrenwebsite heeft gezet nadat Netflix niet inging op hun losgeld eis. De groep dreigt nu hetzelfde te doen met andere netwerken.

Een hacker met de naam TheDarkOverlord maakte dit bekend in tweets en een post op de Pastebin website.

Netflix lijkt op de hoogte te zijn van de situatie. In een artikel van Cnet is te lezen dat de beveiliging van een groot productiebedrijf, dat gebruikt wordt door een aantal grote TV studio’s, is aangetast. Volgens het bericht is de politie bezig met de zaak.

Het nieuwe seizoen van OITNB komt op 9 juni uit en bestaat uit 13 afleveringen terwijl de hacker beweert dat er maar 10 afleveringen beschikbaar waren toen de groep toegang kregen tot de show.

Netwerken ABC, National Geographic, Fox, IFC en Netlfix moeten uitkijken voor de hackers. Het lijkt erop dat deze netwerken een bepaalde som losgeld moeten betalen om mogelijke toekomstige lekken te stoppen.

Het is niet bekend op welke torrentwebsite de afleveringen te zien zijn.

Eén reactie

  1. Pfffff… ik zou zeggen: Je lekt maar een end weg. Die groep die downloadt via torrents is zoveel kleiner geworden dat het geen invloed heeft op Netflix. Torrent-gebruikers gebruiken geen Netflix en zouden deze serie sowieso illegaal downloaden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *