Nieuwe app biedt betaalde ‘dates’

Pia Poppenreiter
Maar waarom zou je betalen voor oh wacht.

We schreven al eerder over Ohlala, een soort Uber voor ‘dates’. De app ging toen net van start in de Duitse hoofdstad. En daar zal het inmiddels dan wel een succes zijn, want nu is NYC aan de beurt.

Ohlala

Een persbericht beschrijft het proces als volgt. Om een ‘date’ te bestellen maakt een mannelijke gebruiker, want vrouwen zijn slechts te vinden aan de aanbodkant, een profiel aan op de app. Is hij in de stemming voor een ‘date’, dan vult hij een verzoekje in met daarin een tijd en locatie en een prijs-range. Vervolgens hebben vrouwen in de buurt die wel in zijn voor een ‘date’ 21 minuten de tijd om met de klant tot overeenstemming te komen. Die korte periode zou het instant-karakter van het ‘daten’ benadrukken.

Once both users have agreed upon the terms of the date, the price of the date is logged, and the date is accepted, users can then take the conversation offline and meet face-to-face under the agreed parameters.

Juist ja, de agreed parameters.

Ohlala is bedacht door Pia Poppenreiter (zie boven). De soon-to-be meest succesvolle pooier in de wereldgeschiedenis spreekt echter tegen dat het hier om een escort-service gaat. Neen, het is een ‘dating-app with a payment mechanism built in.’ Waarvan akte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *